Welkom!

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar mijn naam is Robin Hartog! Mijn bouwjaar is 1990, wat mij op dit moment 21 jaar jong maakt. Ik ben een front-end webdeveloper. Kortgezegd; ik maak websites. En die maak ik hopelijk voor u! Hiernaast heb ik een uit de hand gelopen hobby die 'fotografie' heet. Door middel van deze website wil ik u duidelijk maken waarom de combinatie van u en mij een gouden combinatie is!

Klik hier om meer over mij te weten te komen!

Over mijzelf

Zoals gezegd; ik maak websites en ik fotografeer. Ik ben sinds 2008 een toegewijde student op de studie Interactieve Media waar ik alles leer om voor u een perfecte website te maken. Enige voorkennis had ik al; ik ben sinds ongeveer 2006 bezig met het bouwen van websites; wat dat betreft is de studie mij op het lijf geschreven.

You and me

Wat kan ik voor u betekenen, vraagt u zich misschien af? Zoals gezegd bijvoorbeeld een website. Echter is dat nogal algemeen. Onder een website versta ik een aantal dingen; het ontwerpen van een website, het daadwerkelijk maken van de website, het online (het hosten) zetten van de website, etc. Heeft u foto's nodig die op de website moeten komen? Ook daar kan ik u mee helpen.

En dit alles uiteraard volledig afgestemd op uw wensen! Ik vind het belangrijk om veel contact te hebben met de klant om zo tot een eindresultaat te komen waar iedereen tevreden mee is!

Mocht u na dit verhaal zoiets hebben van; daar wil ik wel wat meer over weten! Dan kunt u altijd vrijblijven contact met mij opnemen door een e-mailtje te sturen of mij aanspreken op Twitter.

Featured website:
Featured photo's: